PEDIGREE kapsička 12 pack vo vlastnej šťave - štyri druhy mäsa

Kód: 339115
7,29 €
Skladom

Rýchla desiata alebo plnohodnotné jedlo plné živín pre dospelých psov. Okrem vysokého podielu živočíšnych bielkovín, obsahujú kapsičky tiež vlákninu prirodzene zaisťujúce zdravé trávenie a vápnik pre silné kosti a kĺby. Zinok v kombinácii so slnečnicovým olejom a omega 6 zabezpečuje lesklú a hladkú srsť, zdravú kožu.

Detailné informácie

Podrobný popis

PEDIGREE kapsička 12 pack vo vlastnej šťave - štyri druhy mäsa 

Rýchla desiata alebo plnohodnotné jedlo plné živín pre dospelých psov. Okrem vysokého podielu živočíšnych bielkovín, obsahujú kapsičky tiež vlákninu prirodzene zaisťujúca zdravé trávenie a vápnik pre silné kosti a kĺby. Zinok v kombinácii so slnečnicovým olejom a omega 6 zabezpečuje lesklú a hladkú srsť, zdravú kožu. Ďalšie vitamíny a minerály ucelujú nutričný profil a zároveň posilňujú imunitný systém. Zloženie bez pridaného cukru, aróm alebo konzervačných látok. Vďaka praktickým vrecúškam sa krmivo ľahko dávkuje a je vhodné najmä pre malé a stredne veľké psy.
  • Vysoký podiel živočíšnych bielkovín: s hovädzím, s kuracím, s jahňacím, s morkou
  • Prirodzená vláknina pre zdravé trávenie
  • S vápnikom pre silné kosti a kĺby
  • Pre zdravú srsť a kožu s kombináciou zinku, slnečnicového oleja a omega 6
  • Bez umelých farbív, aróm a konzervačných látok
  • Bez pridaného cukru
  • Kapsička zaisťuje jednoduché dávkovanie

Zloženie:

S Kuracím a Zeleninou: Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (39%, vrátane 4% kuracích), zelenina (vrátane 4% mrkvy a hrášku), cereálie, rastlinné bielkovinové extrakty, minerálne látky, výrobky rastlinného pôvodu (vrátane 0.5% sušené repné vlákniny) , oleje a tuky (vrátane 0.5% slnečnicového oleja).

S hovädzím a Zeleninou: Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (39%, vrátane 4% hovädzích), zelenina (vrátane 4% mrkvy a hrášku), cereálie, rastlinné bielkovinové extrakty, minerálne látky, výrobky rastlinného pôvodu (vrátane 0.5% sušené repné vlákniny) , oleje a tuky (vrátane 0.5% slnečnicového oleja).

S morčacím a mrkvou: Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (39%, vrátane 4% morčacieho), zelenina (vrátane 4% mrkvy), cereálie, rastlinné bielkovinové extrakty, minerálne látky, výrobky rastlinného pôvodu (vrátane 0.5% sušené repné vlákniny), oleje a tuky (vrátane 0.5% slnečnicového oleja).

S hovädzím a jahňacím: Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (39%, vrátane 4% hovädzích, 4% jahňacie), cereálie, rastlinné bielkovinové extrakty, minerálne látky, oleje a tuky (vrátane 0.5% slnečnicového oleja), výrobky rastlinného pôvodu (vrátane 0.5 % sušené repné vlákniny).

Analytické zložky: Proteín 7.5%, obsah tuku: 5.5%, obsah anorganických látok: 2%, vláknina: 0.3%, vlhkosť: 82%, vápnik: 0.4%.

Doplnkové látky: Vitamín D3: 250 UI, Vitamín E: 66 mg, Anhydrid jodičnanu vápenatého: 0.56 mg, síran meďnatý pentahydrát: 8.2 mg, Síran železnatý monohydrát: 15 mg, Síran manganatý monohydrát: 8.4 mg, Síran zinočnatý monohydrát: 71.2 mg

Odporúčané denné dávkovanie: Odporúčame kŕmiť kombináciou kompletného suchého a mokrého krmiva PEDIGREE®. Odporúčame postupný prechod na nové krmivo. Pre psov s nadváhou znížte denné množstvo krmiva. Viac informácií nájdete na našich webových stránkach. Podávajte pri izbovej teplote, ponúknite vodu.

Skladovanie: Prebytok krmiva uchovávajte v chlade a spotrebujte do 2 dní.

Balenie obsahuje: 3 x hovädzie, 3 x kuracie, 3 x jahňacie, 3 x morčacie

 
 
 
 

Dodatočné parametre

Kategória: Psie kapsičky
Hmotnosť: 1.24 kg
Druh mäsa: kuracie
Kvalita: ekonomy
Určenie: bežná aktivita
Vek psa: dospelý
Veľkosť balenia: 12 g
Veľkosť psa: stredný, veľký, malý

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: